Oliebollen actie VVD Koggenland. .

Natuurlijk waren de liberalen van VVD Koggenland vandaag weer op straat te vinden om oliebollen, warme chocolademelk uit te delen en een goed gesprek met de inwoners te voeren.

© @VVD Koggenland

Een grote vertegenwoordiging van VVD Koggenland stond in 'weer en wind' om met de Inwoners van Koggenland in gesprek te gaan en te vragen: Wat zijn Uw wensen voor 2018 in Koggenland?' 

Met een oliebolletje in de hand, speciaal voor ons gebakken door Muziekvereniging Ursem, hebben vele inwoners hun wensen aan ons kenbaar gemaakt. Vele wensen, zorgen en goede suggesties zijn hierbij aan bod gekomen en deze nemen we allemaal mee om met de fractie te bespreken. Wij gaan hierbij kijken naar onderwerpen waar we zelf ook extra gewicht aan willen hangen en gaan meenemen in de komende raadsperiode. 

Natuurlijk zullen wij nog vele malen op diverse plekken in Koggenland te vinden zijn in de nabije toekomst. Maar wilt u niet wachten om met ons in gesprek te gaan? Mail ons of bezoek een openbare fractievergadering om met ons van gedachten te wisselen over uw wensen of zorgen.

Fractie en leden van VVD Koggenland wensen u en uw naasten een Veilig, Gezond en Gelukkig 2018..!!